Skip to content
juli 27, 2012 / EDW

Review: Labello Repair & Beauty

Zonlicht, wind, vervuiling en airconditioning stellen onze lippen op de proef, waardoor ze uitdrogen en barsten. Een diepgaande hydratatie is belangrijk om dit fijne en fragiele deel van ons lichaam te beschermen. Labello lanceert Labello Repair & Beauty, een verzorgende balsem met roze pigmenten die de lippen hydrateert en tegelijkertijd doet glanzen.

Deze 2-in-1 oplossing komt in de klassieke Labello-huls, handig om mee te nemen en dit keer voorzien van een hip paars kleurtje. De lippenstift zelf bestaat uit een wot middengedeelte, dat zorgt voor herstelling en verzorging. Daarrond zit een mooie roze kleur die de natuurlijke schoonheid van de lippen wil benadrukken met een zacht natuurlijk roze tint en een glossy finish.

Zoals we van Labello gewoon zijn, smeert de balsem heel vlot en voelen je lippen meteen een stuk soepeler aan. Leuk detail is dat de lippenstift menthol bevat, wat zorgt voor een zeer fris gevoel op je lippen. Welkom op warme dagen als vandaag!

De Labello Repair & Beauty is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 3, 89€. Een zacht prijsje voor een topproduct, zoals we van Labello gewend zijn!

Advertenties

2 reacties

Geef een reactie
  1. Jasmine / Jul 27 2012 9:31 pm

    Vandaag nog gekeken of ze hem in mijn lokale hypermarket hadden,jammer genoeg niet =/. Wil hem echt zo graag, hij lijkt super fijn.

  2. joyce / Jan 15 2013 9:29 am

    Ik heb hem al een tijdje. Geeft een superleuke kleur en ruikt lekker!
    Maar deze balsem laat mijn lippen branden. Ik vind het echt gek. Niet erg of zo maar het brand soms wel erg als je teveel op doet… :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: