Skip to content
april 10, 2012 / EDW

Wedstrijd: Biosolis – 100% Belgisch én biologisch

We moeten er deze week nog niet op rekenen, maar hopelijk komen ze er snel aan: zonnige dagen! Om zorgeloos te kunnen genieten, is een geschikte bescherming tegen de effecten van de zon onontbeerlijk. En als die bescherming dan ook nog eens Belgisch én biologisch kan zijn, is dat mooi meegenomen. Aan al deze voorwaarden voldoet de nieuwe lijn Biosolis.

Het gamma Biosolis werd ontwikkeld met natuurlijke planten en mineralen met respect voor alle normen aangaande veilige zonneproducten tegen de UVA en UVB stralen van de zon. De Biosolis producten hydrateren uw huid in de diepte dankzij de aanwezigheid in hoge concentratie van aloe vera (oeroude plant met talrijke voordelen), bovendien gaat de bescherming verder dan de bescherming tegen de zon.

Er wordt aan ieders wensen tegemoet gekomen : er zijn verschillende formules (olie, melk,gezichtscrème..) en spf’s (6 tot 50!), zodat er voor elk wat wils is. Ook aan de kinderen werd gedacht, met een product da volledig bestaat uit minerale filters die 100% gegarandeerd vrij zijn van nanodeeltjes. Een after sun melk en een zelfbruiner spray maken het gamma compleet.

Alle info over deze producten vind je op http://www.provera.biz/nl/cosmetische-producten/5/biosolis-gamma.html

En dan nu nog meer leuk nieuws voor jullie: ik mag 4 pakketjes weggeven van Biosolis, met daarin een zonnemelk en een after sun. Wil je graag kans maken op deze leuke prijs, dan is het nodig om een juist antwoord de geven op de volgende vragen:

– hoeveel uur na de applicatie, wordt het bruiningseffect zichtbaar bij de BIOSOLIS ZELFBRUINER spray?

– uit hoeveel producten bestaat het zonnige gamma van BIOSOLIS?

Stuur je antwoorden én naam en adresvoor 18/4 naar etoileblog@hotmail.com en wie weet val jij in de prijzen bij deze weggeefactie!

ps: de website van BIOSOLIS kan je hierbij helpen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: