Skip to content
april 3, 2012 / EDW

Kiehl’s lanceert zijn Belgische webshop

Kiehl’s Since 1851, de eerbiedwaardige in New York gevestigde leverancier van kwaliteitsvolle huid- en haarverzorging, is verheugd om de lancering van de Kiehl’s-website (www.kiehls.be) aan te kondigen.De website biedt meer diensten aan die voldoen aan de suggesties en vragen van onze gekoesterde klanten. Het idee om een website op te starten om de klanten te bedienen ontstond toen het personeel van Kiehl’s de opmerking van de onlineklanten van Kiehl’s trachtte te onthullen en samen te stellen. Zo konden ze beter bepalen wat de klanten wilden als ideale online winkelervaring.

Daardoor tracht het bedrijf de uitstekende dienstervaring van de klanten in de boetieken te herhalen, zoals persoonlijk huid- en haarverzorgingsadvies en voorbeelden op maat.

Enkele mogelijkheden die Kiehl’s heeft voorzien om klanten van Kiehls.be te bedienen:

Vorige bestellingen bekijken. De klanten van Kiehl’s waren erg geïnteresseerd om de Kiehl’s-producten van vorige aankopen te zien.

Favoriete producten bekijken. Hierdoor kunnen klanten hun favoriete producten opslaan op hun online account te zien en van daaruit te winkelen in de toekomst.

• Bezoekers van de website kunnen ook de favoriete formules zien van zowel de klanten als het personeel van Kiehl’s.
• Bewaar of verander persoonlijke informatie. De klanten van Kiehls.be hebben de mogelijkheid om moeiteloos hun persoonlijke gegevens te bewaren en te veranderen op de website: Verzendings- en factureringsadres en contactgegevens, e-mailadres en wachtwoord.
• Gebruik de Internationale Store finder/land. Hierdoor kunnen klanten het dichtstbijzijnde voorkooppunt van Kiehl’s zoeken, naast alle alleenstaande boetieken en boetieken in warenhuizen.

• Ontdek de geschiedenis van het merk Kiehl’s. In dit deel kunnen klanten meer te weten komen over ons bescheiden begin, onze unieke productfilosofie en, bovendien, onze lange dienstengeschiedenis naar onze waardevolle klanten toe.

Maak jij graag gebruik van online shopmogelijkheden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: