Skip to content
maart 19, 2012 / EDW

Review: L’Oréal Chroma Care

Dames met gekleurd haar kennen het wel: je haar is nog niet toe aan een volgende verfbeurt, maar de oorspronkelijke kleuring is wel al wat van haar glans en frisheid verloren. Om tegemoet te komen aan deze situatie, ontwikkelde L’Oréal Professionnel een haarverzorging die elke kleur kan laten opleven, tussen twee kleuringen in. Zowel de kleur als de verzorging worden geboost door de pigmenten in de crèmeverzorgingen.

Chroma Care biedt een waaier aan van 9 nuances die wegsmelten op het har en toelaten om elke tint uniform te maken, de zichtbaar foute reflecties te neutraliseren of de kleur op te lichten. Terwijl de pigmenten zorgen voor een duurzame heropfrissing van de kleur, voedt abrikozenolie de vezel zodat de haren zacht en glanzend worden. De Chroma Care producten blinken trouwens uit in gebruiksgemak: je brengt 1 à 2 crèmedopjes aan op gewassen en handdoekdroog haar, waarna je het product 5 à 10 minuten laat inwerken. Vervolgens hoef je de verzorging enkel uit te spoelen en je hebt meteen een levendig kleurresultaat!

Ik gebruik zelf tint ‘marron froid’ om een koele tint te behouden in mijn donkerbruine haren. Het gebruiksgemak van dit product is verbluffend en het resultaat mag er zijn, zoals ik van L’Oréal Professionnel verwacht én gewoon ben. De prijs van de verzorging valt goed mee, als je bedenkt hoe weinig product je nodig hebt om een kleuring op te frissen, namelijk 16,70€ voor 150ml. Ik raad je wel aan om handschoentjes te gebruiken bij het aanbrengen van het product, tenzij je ja handen ook van een nieuw tintje wil voorzien.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: