Skip to content
december 27, 2011 / EDW

L’Oréal Professionele Série Nature: Riche Macadamia

Heel wat vrouwen hebben last van droog haar. Dit is te wijten aan externe en individuele factoren.

De meest voorkomende externe gevaren zijn luchtvervuiling, wind, zon en de aanwezigheid van kalk in het water, evenals het regelmatige gebruik van verwarmende apparaten of buitensporige cosmetische haarbehandelingen. Individuele factoren zijn vooral radicale diëten en periodes van fysische en psychische stress.

Al deze elementen zijn niet zomaar weg te nemen, dus is een aangepaste verzorging van je haar het juiste antwoord. De Série Nature werd uitgebreid met een shampoo en masker ‘Riche Macadamia’, een superteam om je droge haar mee te vertroetelen!

 

De shampoo en het masker hebben de typische L’Oréal Professionele-look en zijn aangenaam én zuinig in gebruik. Ze bevatten de weldadige Macadamia olie en daarnaast bevatten ze ook heel wat dingen niet, zoals parabenen, siliconen en sulfaat. In plaats daarvan werden zachtere, reinigende ingrediënten van plantaardige oorsprong gebruikt. Het haar voelt na gebruik zacht en gereinigd aan, zonder verzwarend effect van het masker.

Ik ben al langer fan van de L’Oréal Professionele producten en ook deze producten zijn alweer een aanwinst. Bovendien heeft de Série Nature nog extra troeven: eco-verantwoordelijkheid, dankzij het productieproces, de milieuvriendelijke gecertificeerde fabriek en 100% recycleerbare condities.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: