Skip to content
november 7, 2011 / EDW

Review: Redken Dishevel en Loose Ends

Regelmatig krijg ik de vraag naar kwaliteitsvolle stylingproducten voor mannen, die een goede fixatie geven maar anderzijds toch geen plakkerig gevoel of een overweldigende geur met zich meebrengen. Vanaf nu zitten deze twee nieuwigheden van Redken zeker vervat in mijn antwoord: Redken Dishevel fiber cream en de Loose Ends liquid pomade.

Allereerst is er de Dishevel Fiber cream, die zorgt voor een relaxte, ongedwongen finish. Het product wordt met de vingertoppen in het haar gekneed, waardoor een kroesvrij resultaat bekomen wordt. Het haar ziet er dikker uit en voelt ook zo aan. Het mannelijke, maar subtiele parfum en de glans maken het plaatje compleet. Met een minimum aan inspanning, krijg je een maximaal effect. Ideaal voor de drukbezette man, die geen uren tijd wil spenderen aan zijn uiterlijk maar toch verzorgd voor de dag wil komen.

Daarnaast brengt Redken ook de Loose End liquid pomade op de markt. Deze vloeibare crème is geschikt voor halflang tot lang haar en zorgt ervoor dat het haar een lichte fixatie krijgt. De pomade wordt aangebracht op (handdoek)droog haar en brengt je kapsel onmiddellijk in model. Een heerlijk aroma geeft de finishing touch en je bent ervan verzekerd dat je piekfijn aan je dag (of avondje uit) begint!

Kortom: Redken maakt zijn reputatie alweer waar en heeft met deze twee verzorgingsproducten zeker een antwoord op de vraag van de moderne man om zijn kapsel zonder veel moeite perfect in model te krijgen en te houden!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: