Skip to content
augustus 31, 2011 / EDW

I CONNECT: Sanké collectie winter 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze winter komen 3 kapseltrends sterk naar voren. Enerzijds zijn er veel ultrakorte frisse kapsels, anderzijds lang doorvallend haar zonder veel lengteverschil. Maar in beide trends zien we vooral veel grafische lijnen terugkomen. Elegante, eenvoudige belijningen die nog versterkt worden doordat het haar zeer glanzend en gezond is. Ook de styling en afwerking moeten perfect zijn voor een echt klassevol effect.

De derde trend deze winter is de sterke invloed van de krul. Een combinatie van vlecht- en krultechnieken zorgen voor natuurlijke in het oog springende krulkapsels. Ook hier is het van belang dat de haren, net zoals bij stijle kapsels, zeer goed verzorgd zijn.

Het kleurbeeld is dit seizoen heel neutraal. Geen te scherpe kleurcontrasten, eerder een naturelle kleur. Wel een echte trend voor dit najaar is de Color Fading (ook wel ‘ombre haar’ genoemd). Daarbij is het haar bovenaan donker en wordt het naar de punten toe lichter. Dat kan braaf, met 2 à 3 tinten verschil, maar voor de durvers ook met wel 5 tinten verschil tussen wortel en haarpunt.

Rood en koper waren al erg hot deze zomer en blijven dat ook inde winter. Blondtinten variëren van goudblond tot bijna wit en ook bruin hervindt deze winter zijn glorie.

(Bron : Sanké Hairdressing).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: