Skip to content
juli 26, 2011 / EDW

benieuwd!

De bekende stylist Frédéric Fekkai is een van de beroemdste namen op het vlak van schoonheid en haarstyling. Hij wordt geprezen voor zijn moderne en individualistische benadering. Frédéric heeft met zijn innovatieve styling, zijn exclusieve salons en zijn luxueuze haarverzorgingsproducten een onuitwisbare stempel gedrukt op de schoonheids- en modegemeenschap.
Vandaag runt Frédéric zeven Fekkai Salons in de Verenigde Staten. Daarnaast heeft hij een productlijn die bijna 150 producten telt die beschikbaar zijn voor consumenten over de hele wereld.Vanaf augustus zullen zijn producten exclusief bij ICI PARIS XL te koop zijn.
Een kort overzicht van de verschillende lijnen:
img1
Advanced Essential Shea, specifiek bestemd voor vrouwen, is een haarverzorgingslijn voor alle vrouwen die opnieuw haar willen dat goed in model blijft en zacht aanvoelt. Het gamma Advanced Essential Shea, ontstaan uit de luxeknowhow van Fekkai en speciaal ontwikkeld voor dik, broos, droog of gevoelig haar, combineert natuurlijke galamboter met de wetenschap van Fekkai om zijdezacht en weelderig soepel haar te bekomen.
img1
Silky Straight Ironless, een revolutionair verzorgingssysteem in drie stappen voor steil, zijdezacht en elegant haar in een handomdraai! Dit nieuwe verzorgingsritueel, dat natuur koppelt aan technologie, zorgt moeiteloos voor een steile stijl en bezorgt het haar een rijke en zijdezachte textuur. Deze collectie, ontwikkeld voor de vrouw die steil haar wenst, bestaat uit drie producten en werkt in drie unieke stappen om het haar voor te bereiden, steil te maken en te fixeren dankzij krachtige gladmakende en verzachtende bestanddelen.
img1
Voor vrouwen met normaal tot droog of dof haar en vrouwen die hun haar willen hydrateren en doen glanzen, inspireert de collectie Brilliant Glossing zich op de natuur en de wetenschap via een nieuwe technologie van micro-inkapseling waarmee microsferen van olijfolie doelgericht verspreid kunnen worden om het haar uniform te voorzien van een opmerkelijke glans.
De collectie Salon Technician Color Care speelt in op de behoeften van vrouwen met gekleurd en gevoelig haar die willen dat hun haar altijd evenveel glanst als na een bezoekje aan het salon. Een kernbestanddeel van elke formule is de galangawortel die geteeld wordt in Zuidoost-Azië. Dit natuurlijke UV-bestrijdende bestanddeel handelt in synergie met de
intense beschermende weldaden van het Fekkai Color Anti-Fading Complex.
img1
De collectie Full Blown Volume van Fekkai richt zich tot vrouwen met fijn en broos haar die meer volume willen. Elk Full Blown Volume verzorgingsproduct bevat extract van baobabbladeren dat in de haarvezel dringt en de haarvezel samenvoegt, terwijl de versterkende bestanddelen zichtbaar meer volume creëren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: