Skip to content
juni 23, 2011 / EDW

De zomer in je haar: highlight trends 2011

Fashionista’s gaan deze zomer niet aan de slag met volledige haarkleuringen, maar kiezen resoluut voor expressieve highlights. Een eenvoudige beauty-ingreep die meteen een instant boost aan je uitstraling geeft. Schrik niet af van het gebruik van meerdere kleuren. Deze zomer is de trend om meerdere, op elkaar afgestemde tinten samen te gebruiken om zo een mooi geheel te bekomen. Het is net de keuze van lowlights en highlights die je basiskleur aanvullen, die een prachtig en zomers resultaat opleveren.

Balmain

Niet alleen voeg je een zomers effect toe aan je look. De highlights creëren ook de indruk van meer volume in je haar. De enige voorwaarde voor succes is wel dat je de highlights laten plaatsen door een professional die verstand van zaken heeft. Ga niet aan de slag met doe-het-zelf-kits, maar stap een degelijk kapsalon  binnen. Wapen jezelf met foto’s uit tijdschriften: wat wil je wel, wat wil je niet? Als je dit kan illustreren met een foto, zijn jij en je kapper zeker over hetzelfde bezig.
Schwarzkopf

De verzorging van highlights vraagt wel wat speciale aandacht. Vermijd dat de kleuren snel vervagen of veel bleker uitslaan door de zon. Draag daarom een hoed of sjaaltje als je langere tijd buiten bent. Was je haren met een aangepaste, kleurbeschermende shampoo en gebruik 1x per week een masker om de glans van de kleur zo optimaal mogelijk te behouden.
Hair Machine

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: