Skip to content
mei 25, 2011 / EDW

Review: Rexona MotionSense Deodorant

In 1900 ontwikkelden een apotheker en zijn vrouw in Australië de deodorant Rexona. Sindsdien groeide het merk uit tot een voorloper die de nieuwste technologieën aanbiedt om zweet en zweetgeurtjes te bestrijden. Vandaag biedt Rexona een nieuwe, transpiratiewerende deodorant voor vrouwen aan, die gebruikt maakt van het MotionSense systeem.

Hoe werkt de MotionSense technologie?

Elke Rexona bevat naast actieve stoffen tegen zweet en zweetgeurtjes nu ook microcapsules die op het huidoppervlak liggen. Bewegen geeft wrijving in de oksel, waardoor telkens microcapsules openbreken. Hierdoor komt er een subtiel vleugje frisse geur vrij, zodat je je de hele dag fris blijft voelen. Extra beweging is vanaf nu dus geen reden meer tot ongerustheid, maar zorgt juist voor extra bescherming.

De deodorant doet zijn werk prima. Hij heeft een mooie vormgeving, die goed in de hand ligt en een vlotte dosering mogelijk maakt. De flacon kan bovendien afgesloten worden, zodat je hem gemakkelijk mee kan nemen, in je sporttas bijvoorbeeld. De geur is fris maar niet overheersend (ik heb een hekel aan veel te weelderige bloemengeuren!) en de deodorant doet inderdaad de hele dag zijn werk naar behoren. Een aanrader voor vrouwen met een actieve levensstijl!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: