Skip to content
mei 13, 2011 / EDW

Lingerie Styling

Het lichaam van een vrouw verandert voortdurend, dus ook haar borsten. Door een zwangerschap, door leeftijd of gewoon door -zelfs lichte- gewichtschommelingen. Telkens je een nieuwe beha koopt, is het dus belangrijk om (opnieuw) de juiste maat te bepalen.

chantelle bra l

75B? 80C? 90F?

Slechts 30% van de vrouwen draagt de juist behamaat. Terwijl enkel met de juiste maat uw ondergoed comfortabel zit, accentueert wat mooi is en eventuele minpuntjes maskeert.Het loont dus de moeite om je maat eens onder de loupe te laten nemen en dat kan je het beste laten doen in een zaak die lingerie styling aanbiedt. Een ervaren specialiste bekijkt samen met jou:

– het rugpand: dit moet perfect horizontaal zitten en mooi aansluiten op het lichaam. Enkel zo krijg je voldoende ondersteuning.

– de beugels: ze moeten mooi omsluiten om steun en een mooie vorm te garanderen

– de cup: de rand van de bovencup mag niet insnijden of gapen. Op die manier voorkom je een dubbele boezem of een onelegante aftekening onder kledij.

– het middenstukje dat de cups verbindt: dit moet mooi aansluiten op het borstbeen.

chantelle-python-bra-underwear

Op de website www.lingeriestyling.com vindt je de handelszaken terug waar je degelijk advies kan krijgen. In Gent kan ik daarvoor alvast Simonne aanraden: een zaak met keuze, kwaliteit én discreet en zeer behulpzaam personeel, dat de kunst van de lingeriestyling perfect onder de knie heeft.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: