Skip to content
april 26, 2011 / EDW

Lush Limited Edition: Japan Aid zeep

Koop een Lush LIMITED EDITION Japan Aid zeep (€5.00) en alle opbrengsten gaan naar de reddingswerken in Japan !

Velen zijn helemaal ondersteboven van de foto’s van een vernield Japan, maar voor Lush is het erg persoonlijk, want zij hebben 145 winkels en een fabriek in Japan, met 1600 personeelsleden. Sommige van hun collega’s en hun familieleden hebben alles verloren.

Jij kan helpen door onze limited edition Japan Aid zeep (€5.00) te kopen. Alle opbrengsten behalve de BTW wordt rechtstreeks doorgestort naar een hulporganisatie in Japan.

Er wordt samengewerkt met de organisatie Fairtrade Tohoku, die meehelpt aan de reddingswerken in Japan. Op korte termijn voorziet deze organisatie  voedsel voor getroffen personen. Op lange termijn zorgen ze ervoor dat slachtoffers van de ramp terug werk kunnen vinden. Ondanks hun inspanningen, blijft het ontzettend moeilijk om voedsel te voorzien voor de lange wachtrijen van mensen die voedsel en andere hulp nodig hebben. Al het geld dat wordt verzameld, gaat rechtstreeks naar Fairtrade Tohoku, zodat ze nog meer mensen kunnen helpen. Jouw steun kan helpen het verschil te maken!

Deze zeep in de vorm van de Japanse vlag zal je huid verzachten en de geur van de populaire I should coco zeep achterlaten.
lush-japan-aid-soap

Japan Aid soap is binnenkort beschikbaar in alle Lush winkels wereldwijd. In België in Antwerpen (De Keyserlei 2) en in Brussel (Rue des Frippiers) of on-line via http://www.lush.nl.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: