Skip to content
maart 30, 2011 / EDW

Grote inruilactie bij The Body Shop op 31 maart – Go Green!

Op donderdag 31 maart 2011 nodigt The Body Shop heel België uit om een lege fles douchegel, ongeacht welk merk, in te ruilen voor een gratis fles Earth Lovers Shower Gel! Deze nieuwe douchegels zijn 100% biologisch afbreekbaar en verpakt in een fles van 100% gerecycled plastic. Zo wordt douchen een cadeautje voor lichaam, geest én de natuur. Go Green, kom je oude fles douchegel inruilen voor een gratis Earth Lovers-variant en draag elke dag een beetje bij aan een beter milieu!

31 maart 2011 – Go Green!
The Body Shop heeft aandacht voor mens en milieu sterk verankerd in haar bedrijfsvoering en streeft daarbij continu naar innovatie. De Earth Lovers-lijn is hier het nieuwste voorbeeld van. Met deze lanceringsactie geeft The Body Shop heel België de kans om groen te douchen met een huidvriendelijke en natuurlijk geurende douchegel! Van de lege flessen die deze dag worden verzameld creëert kunstenaar Daniel de Jong een awareness kunstwerk dat in het teken staat van het bewuster omgaan met restafval. Het kunstwerk zal op Earth Day*, vrijdag 22 april 2011, onthuld worden.

Earth Lovers bestaat uit zeven zijdezachte douchegels die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Ze bevatten geen sulfaten, kleurstoffen en parabenen. Ze zijn de ideale oppeppers voor lichaam en geest dankzij bijzondere melanges van vruchten- en kruidenextracten en heerlijk zacht dankzij Community Fair Trade-aloë vera. De Earth Lovers Shower Gels  zijn verkrijgbaar in de varianten: Lemon & Thyme, Watermelon & Eucalyptus, Pear & Lemongrass, Apricot & Basil, Mint & Cucumber, Fig & Rosemary en een geurloze variant.
De consumentenprijs bedraagt € 6,- voor 250 ml, maar morgen kan je hem dus voor niets krijgen.

*Earth Day: een wereldwijd gevierde dag waarop uiting wordt gegeven aan de behoefte van een groot deel van de wereldbevolking voor een schoon milieu en een leefbare wereld.
Voor meer informatie over Earth Day : www.earthday.org
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: