Skip to content
maart 9, 2011 / EDW

review: Dove Men+Care douchegels

 

Dove Men+Care’, de lijn van verzorgingsproducten voor mannen, is met enkele producten uitgebreid. Mijn vriend heeft de twee nieuwe douchegels ‘Sensitive Clean’ en ‘Aqua Impact’ uitgetest. Hieronder lees je zijn mening.

 
De beproefde formule, met name de combinatie van reiniging en verzorging, is bij deze douchegels aangehouden. Beide bevatten nog steeds de zgn. ‘micromoisture’-technologie, die de huid moet hydrateren. De douchegels voelen inderdaad zacht aan, ook in het gezicht. De ‘Sensitive Clean’ is bovendien speciaal ontworpen voor gevoelige huid. Hij is hypoallergeen, neutraal van geur en bevat geen kleurstoffen. Bij de ‘Aqua Impact’ is er daarentegen gekozen voor een nieuwe verfrissende touch.
De vormgeving van het product straalt nog steeds de kwaliteit en mannelijkheid van de ‘Dove Men+Care’-lijn uit. Het uitzicht is sober, de fles is stevig en gemakkelijk te hanteren. Wat bij het gebruik het gevoel van kwaliteit nog doet toenemen, is het feit dat je vrij weinig gel nodig hebt en dat hij zich gemakkelijk over de huid laat verspreiden.
Alles bij elkaar genomen voldoen de douchegels ‘Sensitive Clean’ en ‘Aqua Impact’ dus aan de verwachtingen van een ‘Dove Men+Care’-product en zijn ze aangenaam in gebruik.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: