Skip to content
februari 15, 2011 / EDW

New York Fashion Week: een blik achter de schermen (deel 2)

Eeuwige trendsetter MAC ontbreekt ook dit jaar niet op de hoogdagen van de toekomstige mode. Verschillende shows kunnen hun kledij nog meer accentueren aan de hand van de make-up looks die MAC voor hen bedacht. Hier een paar voorbeelden, die zeker en vast als inspiratie zullen dien voor meer draagbare make-uptrends en komende collecties.

 

Een harde statement-mond bij Diane Von Furstenburg. Een look die extremen verenigt: een ultravrouwelijke kleur voor de lippen, gecombineerd met harde, mannelijke lijnen zorgen ervoor dat je niet naast dit expressieve gelaat kijken. Dit effect en de prachtige ontwerpen in harde, koele kleuren versterken elkaar gweldig!
Diane von Furstenberg Fall 2011 Ready-to-Wear

 

Bij de show van Sarafpour zagen we dan weer iets heel anders: de zachte, gloedvolle tinten die deze zomer zo populair zijn. De koperen en oranje tinten zijn niet voor iedereen weggelegd, maar een warm huidtype kan er door gaan stralen als nooit tevoren.
Op de catwalk werd de make-up helaas gecombineerd met hard zwart, wat zorgt voor een veel te hard (lees: schreeuwlelijk) effect. Jammer, want de look op zich kan heel geslaagd zijn!
Behnaz Sarafpour Fall 2011 Ready-to-Wear


Prabal Gurung ontwierp één van de meest besproken jurken van deze NY Fashion Week editie en al dat lof is terecht, wat mij betreft. De kleur, de vrouwelijkheid, .. een voltreffer én zeer goed te vertalen naar de kleerkast van de hedendaagse vrouw naast de catwalk. (Die vrouw raad ik wel aan om voor een iets bedektere versie te gaan!).

Prabal Gurung Fall 2011 Ready-to-Wear
MAC creëerde er deze opmaak voor:
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: