Skip to content
januari 11, 2011 / EDW

review: Clinique Deep Comfort Bodybutter

Tijdens de winter kan elke huid wat extra zorg gebruiken, maar de droge velletjes verdienen in het bijzonder meer aandacht. Vooral de huid van lichaamsdelen zoals ellebogen, hielen en knieën hebben te lijden onder de koude, maar over het algemeen is het lichaam gebaat bij meer hydratatie. Heb jij last van zo’n droge, trekkerige huid? Dan kan ik je met een gerust hart de Deep Comfort Bodybutter van Clinique aanbevelen.

Net zoals de andere producten van Clinique, komt deze bodybutter in een cleane, strakke verpakking. Ik vind ze een beetje saai en de kleuren zijn wat flets, maar dat is heel persoonlijk. Nog een nadeel van de verpakking is het feit dat een pot crème niet echt handig is. Een tube zou praktischer én hygiënischer zijn. Maar dit was zowat alle detailkritiek, nu komen er enkel lovende woorden voor de bodybutter.

Deep Comfort Body Butter

De geur en de textuur zitten allebei goed. Een zachte geur, die niet overheerst maar een aangename zweem achterlaat. Een textuur die gemakkelijk uitsmeert en ervoor zorgt dat de bodybutter snel intrekt. Het effect van het product is zoals beloofd: een zeer grondige hydratatie, waarvan het resultaat de hele dag merkbaar blijft. Absoluut ‘deep comfort’ !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: