Skip to content
december 7, 2010 / EDW

review: Honeycat Cosmetics Pamper Box “Kitty Carrier”

Vorige week belde de postbode bij me aan met post uit New York. Spannend! In deze grote doos zat een héél leuk pakje, dat een heel eind onderweg was geweest om bij mij te belanden…

Wat zat er in dit pakket? Een Honeycat Cosmetics Pamper Box!

Dit merk trok me al even aan, door de superschattige verpakkingen en de flinke dosis humor. Maar ik was natuurlijk ook benieuwd naar de kwaliteit. Als die goed zit, zou het wel eens een ideaal kerstgeschenkje kunnen zijn voor een vriendin die een oppepper kan gebruiken, voor je zus of voor je vriendin.

Honeycat Sample Pack

In een Pamper pakket zitten de volgende producten: een verwarmende lipbalm, een vanillezeep, badschuim en een gastendoekje. Meteen ging de pamper box open want ik was razend benieuwd naar de werking van de lipbalm. Deze kleurloze lippenstift ruikt heerlijk naar kaneel en voelt heel romig aan. Het verwarmende effect is subtiel aanwezig doordat de lipbalm gember bevat. Het houdt je lippen alleszins vrij van typische winterkwaaltjes zoals gesprongen lippen en droge velletjes.

Whisker Slickers/ \' I\'m In Heat\" (Lip Balm)

Met dit winterweer duurde het ook niet lang voor ik de andere producten kon uittesten. Een heerlijk heet bad met het Honeycat badschuim was de volgende etappe. Het schuim ruikt heerlijk winters naar “Sweet Potato Pie”. Geen onverweldigende geur en zuinig in gebruik, dus ook dit onderdeel van de Pamper Box viel in de smaak. Ik ben meestal niet te vinden voor zeep, omdat dit nogal snel uitdroogt, zeker in het gelaat. Maar ik geef toe dat de heerlijke geur veel goedmaakt 🙂

Vanilla Cream Grooming Bar.

Tenslotte zit er ook nog een gastendoekje in de box. Niets speciaals en niet uitzonderlijk van kwaliteit, maar door het superdesign in de Honeycat-traditie maakt dit de geschenkset natuurlijk wel àf. Dit pakket charmeert ongelooflijk door zijn speelse, sexy uitstraling en de leuke productnamen. De producten zijn bovendien niet getest op dieren, of zoals Honeycat Cosmetics het zelf omschrijft: “Not tested on animals, especially on sexy felines”. Purrrrfect!

Op de website http://www.honeycatcosmetics.com kan je terecht voor deze producten, maar ook voor andere leuke vertroetelingen zoals Meow Mojo Magic (badzout), Honeycat ondrgoed en zelfs voor een echte portie Love Advice!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: