Skip to content
november 28, 2010 / EDW

Hairdressers Award 2010

Op 12 december is het weer zover, dan vindt in het Château du Lac in Genval de 11e editie van de Hairdressers Award plaats.

Hairdressers Award is een creatieve kapselfoto-wedstrijd, die dit jaar voor de 11de keer wordt georganiseerd. Elke kapper gevestigd op Belgisch grondgebied, en vanaf dit jaar ook Luxemburgs grondgebied, kan eraan deelnemen. Totaal worden 13 Awards uitgereikt in verschillende categorieën aan de meest creatieve kappers. Doel is dat de deelnemende kappers hun nieuwste kapselcreaties op foto vastleggen en insturen. Zo bepalen zij mee het hedendaagse modebeeld!

Alle ingezonden foto’s worden door een deskundige en volledig onafhankelijke jury beoordeeld op hun total look. Naast de kapselcreatie wordt ook rekening gehouden met styling, visagie en fotografie. Jaarlijks worden ongeveer 1000 nieuwe foto’s ingezonden. Hairdressers Award is uitgegroeid tot de meest prestigieuze Award van de Belgische kapperswereld.

Ik toon jullie alvast een voorsmaakje: hieronder een selectie van foto’s die de finale gehaald hebben.

Zoals je ziet is niet alles even draagbaar, maar toch kan je inspiratie opdoen wat kleur en snit betreft.Ik ben benieuwd wie de prestigieuze “Hairdresser of the Year 2010” in de wacht sleept.. jullie lezen er alles over op deze blog vanaf 13 december.

Wie zelf ook een zegje wil hebben, kan een stem uitbrengen voor de “Consumer Award 2010” op http://www.hairdressersaward.be

(bron foto’s: http://www.hairdressersaward.be)

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: