Skip to content
november 22, 2010 / EDW

review: Nivea double effect oogmake-up remover

Nivea Visage Oogmake Up Remover Double EffectMake-up moet een hele dag en avond blijven zitten en bij voorkeur ook nog bestand zijn tegen tranen van geluk en van verdriet. We zien dat heel wat merken stevig werken aan de houdbaarheid van hun producten, maar dit brengt met zich mee dat je de make-up ook minder gemakkelijk verwijdert ’s avonds. Heel wat waterproof mascara’s zijn bijvoorbeeld moeilijk te verwijderen zonder de wimpers te beschadigen.

Ik was dan ook benieuwd om het volgende product te testen: de Nivea Double Effect Oogmake-up Remover. Een hele mond vol, en daarbij worden ook heel wat beloftes gemaakt. Nivea beweert dat deze oogreiniger enerzijds in staat is om alle make-up, zelfs de meest resistente, te verwijderen en anderzijds ook een beschermende en kalmerende werking biedt.

Bij het testen valt meteen op dat dit een bifase-oogreiniger is, met andere woorden: er bevindt zich een olie- en een waterformule in het flesje, die zich mengen wanneer je het voor gebruik schudt. De oogreiniger heeft een neutrale geur en verwijdert de oogmake-up inderdaad vlot, zonder dat je moet schrobben (hetgeen vaak de wimpers beschadigt). Ook bij het uitproberen van de remover bij waterproof mscare en oogpotlood, gaf hij het gewenste resultaat zonder irritatie. Een aanrader dus, temeer omdat dit product geen parfum bevat en dus ook geschikt is voor vrouwen met gevoelige ogen of lenzendraagsters.

Voor de prijs hoef je dit product ook niet te laten staan: je betaalt 4,49€ voor 150ml en ik kan erbij vertellen dat het product zuinig in gebruik is.

Om deze review af te sluiten, geef ik nog het advies mee van Filbur, één van de make-upartiesten bij Nivea: “Doordrenk een wattenschijfje met de remover. Leg dit op je wimpers en laat ze enkele seconden doordrenkt geraken met de remover. Wrijf niet van links naar rechts, maar wel van de wortel van de wimpers naar de punten, zodat je geen wimpers uitrukt bij het reinigen.” Een eenvoudige maar handige tip!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: