Skip to content
augustus 23, 2010 / EDW

review: axtitrans

Op warme dagen kan je wel eens last hebben van hevig zweten en de bijhorende vervelende vlekken op je kledij. Vooral bloesjes en jurkjes uit fijne stoffen zoals zijde hebben hier snel last van. Om je de hele dag op je gemak te voelen bij warm weer kan je Axitrans gebruiken. Dit product werkt als volgt: je gebruikt het als een gewone rollerdeodorant, 2x week. Belangrijk is wel dat je je 48u voor het gebruik van de deodorant niet onthaard hebt, anders gaat het prikken. Je wacht een uurtje en daarna mag je je opnieuw wassen met water en zeep, douchen, sporten, ontharen,.. noem maar op. Het resultaat is dat je 7 tot 10 dagen zo goed als zweetvrij blijft!

De werking van axitrans verhindert transpiratie op de plaatsen waar je het aanbrengt (de oksels dus), maar heeft geen invloed op de werking van het transpiratiesysteem van de andere lichaamsdelen. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken.

Ik testtte het product uit en ik kan garanderen dat dit werkt. Ik ben er zeer tevreden van en zal het zeker nog gebruiken op zeer warme dagen (laat die maar snel komen trouwens!).

Axitrans is verkrijgbaar bij de apotheker en kost ongeveer 15 €, maar is zeer zuinig in gebruik.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: