Skip to content
juni 12, 2010 / EDW

in de kijker: bio’tylab

Bioty Lab

Op een Swishing event leerde ik Bio’tylab kennen: een Belgische webschop met 100% natuurlijke en biologische verzorgingsproducten. Achter de schermen van deze geëngageerde online winkel zit WebMiss Sophie, die me heel vriendelijk wat staaltjes gaf om de producten in de shop te leren kennen.

Het biologische karakter van de webshop uit zich in de bronnen met duurzame ingrediënten, fairtrade, geoptimaliseerd gebruik van energie, recycleerbare verpakking zonder tierlantijntjes en steun aan de lokale gemeenschappen die aan de basis liggen van het assortiment. Een heel ruim assortiment overigens: gezichts- en lichaamsverzorging, zowel voor vrouwen als voor mannen, parfum, make-up en producten voor je baby.

De webshop heeft bovendien een aantal leuke extra’s: een nieuwsbrief, een klantenkaart, een promo van de maand, snelle levering,.. kortom heel wat leuks zonder de nadelen van online shoppen (bijvoorbeeld geen getrouwheidskorting of lang moeten wachten op je bestelling).

Etoile staat helemaal achter deze mens-, milieu- en diervriendelijke filosofie en zet Bio’tylab dan ook graag in de kijker. Mijn persoonlijke favoriet is alvast de bodymelk van Suzanne aux bains. Alleen al de naam maakt je blij!

Hydraterende lichaamsverzorging Tactile Emotion

Bezoek de website via http://www.biotylab.com en neem zeker en vast een kijkje!

Advertenties

One Comment

Geef een reactie
  1. Maaike / Jun 16 2010 3:42 pm

    Dat is ook toeval ^^ Ik had de shop een weekje terug ontdekt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: