Skip to content
mei 11, 2010 / EDW

Etoile waardeert… geef om haar

Een op drie vrouwen wordt op een bepaald moment in haar leven getroffen door kanker.Voor de meeste van deze vrouwen is het verlies van haar als gevolg van chemotherapie het meest ingrijpende aspect van deze ziekte. Om deze vrouwen emotioneel én financieel te steunen, richt Pantene in samenwerking met de ‘Stichting tegen Kanker’, het ‘Geef Om Haar’ –fonds op.
Pantene steunt dit project volop en wil met een grootse campagne zoveel mogelijk vrouwen aanzetten om hun haar goed te verzorgen, te laten groeien en daarna af te knippen en weg te schenken. Op die manier kunnen vrouwen die getroffen worden door kanker geholpen worden.

Je kunt de campagne op drie manieren steunen. Eerst en vooral zijn er dus de Geef om Haar Knipdagen, waar je je staart van minstens 20 cm lang gratis kunt laten knippen of waar je – indien je geen 20 centimeter kunt knippen – je haar kunt laten wassen, knippen en brushen voor 25 euro. Dit geld gaat rechtstreeks naar het Geef om Haar Fonds. Je paardenstaart van minstens 20 cm kun je ook gratis laten knippen tijdens de campagne (maart – juni 2010) bij kappers die deelnemen aan de actie. Als je je haar liever niet wilt laten knippen, dan kun je het Fonds ook financieel steunen door een bedrag te storten op rekeningnummer 000-0000088-88 met als mededeling ‘Geef om Haar’.
Pantene ‘Geef Om Haar’ werkt samen met de Stichting tegen Kanker. Vrouwen en mannen met kanker die in aanmerking willen komen voor financiële steun voor een pruik, kunnen het best contact opnemen met de sociaal assistent in hun behandelende ziekenhuis.

Indien je hierover vragen hebt, kun je de Stichting tegen Kanker contacteren per mail (geefomhaar@kanker.be) of telefonisch op het telefoonnummer 02 743 37 36.

alle info: http://www.geefomhaar.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: