Skip to content
mei 7, 2010 / EDW

Etoile waardeert … Nivea Extreme Resist Mascara

Een goede mascara moet aan heel wat eisen voldoen. Zo wil je naargelang het type mascara je wimpers verlengen (héél erg verlengen) of volume geven (véél volume geven). Je wil dat het effect een hele dag blijft, waar je ook heen gaat en wat je ook doet. Waterproof is bovendien mooi meegenomen, omdat de regen of een romantische film je niet met panda-ogen zouden achterlaten.

Een mascara die hieraan voldoet? Nivea Extreme Resist Mascara!

Ik probeerde de mascara deze week uit en het resultaat beviel me heel erg.

Extreme Resist Length

De vernieuwde formule, een olie-in-olie-oplossing, zorgt ervoor dat je make-up in alle omstandigheden blijft zitten. Mijn wimpers werden een heel stuk verlengd en dit was na uren nog zo. Een mascara die dit kan, scoort bij mij hele hoge punten voor feest- en bruidsmake-up.

‘S avonds is de mascara vlot te verwijderen is met een démaquillant, zonder veel geschrob. Bij waterproofmascara’s is ontschminken vaak een hele klus, maar bij de Nivea Extreme Resist lukt dit zeer vlot.

Tenslotte bevat het product ook nog verzorgende bestanddelen, zoals vitamine E, die ervoor zorgen dat je wimpel zacht en soepel blijven. Kortom, dit product heeft ETOILE overtuigt!

De mooie resultaten gaan samen met een mooie prijs: voor zo’n 14 € is de mascara van jou. Bedenk ook dat er vaak acties op de Nivea producten zijn (bijvoorbeeld momenteel -20 tot -30% bij Kruidvat),  dat maakt het nog zo aantrekkelijk!


kwaliteit: 4/5

verpakking: 3/5

gebruiksgemak: 5/5

prijs: 4/5

totale score: A

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: