Skip to content
mei 3, 2010 / EDW

Review: Rituals Magic Touch body cream

Binnenkort opent Rituals in de Veldstraat in Gent een filiaal en dat leek me een ideale aanleiding om een product van hen te bespreken. Deze keer is de ‘Magic Touch Body Cream’ aan de beurt. Ik kreeg onlangs een staaltje bij aankoop van een geschenk (ik zeg niet wat of voor wie, maar de gelukkige in spe is een lezeres van deze blog.. word maar al nieuwsgierig!).

Magic Touch  bodycrème

De flacon ziet er niet bepaald wild uit, maar straalt de rust en luxe uit die alle producten van Rituals proberen te belichamen. De crème ruikt HEERLIJK! Kers en rijstmelk zijn hiervoor verantwoordelijk.

Na het douchen zorgt deze Body Cream ervoor dat je velletje niet uitdroogt. Bovendien blijft een zweem van de heerlijke geur hangen, zonder overdreven aanwezig te zijn. De crème trekt snel in en laat geen vette film op je huid achter. Kortom, een aanrader.

Wat je kan tegenhouden is de prijs: ongeveer 15€ voor 200ml. Vergeleken met de ouderwetse Nivea die goed zijn werk doet, is dit natuurlijk een stuk duurder, maar als cadeautje (geven of krijgen 🙂 ) is dit natuurlijk wel véél leuker.

Kwaliteit: 4/5 – wat een super geur!

Gebruiksgemak: 4/5

Prijs: 3/5

Verpakking: 3/5

TOTALE SCORE: B


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: